Cautare

990 de rezultate pentru "clasament divizia d neamt" (5.76 secunde)
Suntem uimiti de declaratia politica facuta in Parlamentul Romaniei, de un deputat - Ioan Munteanu (colegiul 5 Neamt) - in care ni se vorbeste, si, implicit, recunoaste, despre cele mai mari tare care apasa asupra acestui popor.
Primarul din Piatra Neamt, retinut in dosarul Microsoft Procurorii anticoruptie l-au retinut marti dimineata pe rimarul din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan- Pinalti, in dosarul licentelor Microsoft.
Pentru zona de munte din judetele Caras-Severin, Neamt si Suceava a fost emis un cod portocaliu de vant, in vigoare vineri, pana la ora 14:00, respectiv 10:00 pentru Neamt si Suceava.
In plus, anul acesta, s-au alaturat concursului si scolile din orasul Piatra-Neamt, unde s-a deschis cel mai nou magazin al companiei, dar si scolile din proximitatea celor mai noi hipermarkeuri Carrefour din Bucuresti, Veranda " zona Piata Bucur Obor si ParkLake " zona Vitan.
Sabaoani, Neamt Pe 31 august 2017, ora 22.25, doamna C.M. a vazut de la domiciliul ei, din Sabaoani, jud.Neamt, timp de mai putin de un minut, spre nord, o formatiune de lumini roz, in forma literei C cu deschiderea in jos si spre est.
Un an de la tragedia din Spitalul Piatra Neamt: Amintirile nu dispar, durerea ramane
Un incendiu puternic a izbucnit marti seara pe dealul Pietricica din municipiul Piatra Neamt. Exista riscul ca flacarile sa ajunga la casele din apropiere, la o manastire si la fondul forestier din vecinatate.
Un copil de 2 ani si jumatate a ajuns in coma la spital dupa ce a fost batut de parintii lui, in comuna Urecheni, judetul Neamt.
Un numar de 80 de statii de transport public vor fi modernizate la Piatra Neamt, cu o investitie de peste 4,8 milioane de euro.
Accident incredibil in localitatea Pipirig din Neamt. Un camion angajat intr-o depasire a acrosat o caruta in care se afla un barbat.
Seful Serviciului de Ambulanta Neamt, Dan Dorin Morenciu, a fost retinut dupa ce a primit o mita de 40.000 de euro de la opt persoane pentru a fi declarate admise la un concurs de angajare.
Sase mii de euro spaga ca sa lucrezi ca asistent la Serviciul de Ambulanta Judetean Neamt. Asta arata motivarea data de Tribunalul Bacau in cazul arestarii preventive a directorului de la Ambulanta Neamt dar si a doua asistente.
Ionel Arsene s-a autosuspendat din functia de presedinte al filialei PSD Neamt, in urma prabusirii podului de la Lutca, aflat in administrarea Consiliului Judetean si care fusese reabilitat in urma cu cateva luni.
Pacientii din Piatra Neamt sunt nevoiti sa mearga zeci de kilometri distanta, pana la Roman pentru un Computer Tomograf.
Un comisar din cadrul Serviciului Rutier Neamt a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare, dupa ce a primit mita un ceas inteligent de la patronul unei firme de taxi.
Imagini revoltatoare vin din Neamt. Doi minori s-au filmat in timp ce jefuiau si loveau un batran fara adapost, apoi au pus videoclipul pe retelele de socializare.
Gruparea de criminalitate informatica Anonymous Romania, formata din 14 membri, a fost destructurata de procurorii DIICOT, 12 persoane urmand sa fie duse la audieri astazi, in urma unor perchezitii efectuate in Craiova, Drobeta Turnu Severin si in municipiile Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Piatra Neamt, Cluj Napoca,Arad, Resita si Targu Mures.
Fostul presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, s-a predat in Italia, la Bari. El se afla in custodia politiei. Arsene a fost condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare cu executare intr-un dosar de coruptie.
O fetita in varsta de 4 ani si 9 luni a fost recuperata de politistii Serviciului de Actiuni Speciale de la tatal sau care refuza sa o inapoieze mamei, de care era divortat, a informat, luni, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.
Urzica Vladimir (Piatra Neamt - Neamt), A2: Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR:
google-analytics.com